Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media

Birçok kadın ve genç kız göğüsleri büyük gösteren sütyen modelleri sayesinde pahalı estetik operasyonlardan kurtulmaktadır. Yorucu spor egzersizleri ya da pahalı operasyonlara gerek kalmadan göğüslerinizi büyük gösterecek sütyen modelleri ile hem seksi görünür hem de göğüslerinizin doğal görünümünü bozmadan daha dolgun göğüslere sahip olabilirsiniz.

Özellikle küçük göğüslere sahip bayanlar, genç kızlar göğüslerini büyük, daha dolgun göstermek için destekli sütyen modellerinden tercih etmelidir. Destekli sütyen modellerinin balenli olmasına da dikkat ederseniz göğüsleriniz büyük ve dolgun görünmekle kalmak daha dik görünerek size daha estetik bir görünüm kazandırır.

Destekli sütyenlerde sütyen kabının iç kısmında alt bölgeye süngerimsi bir parça eklenir. Alt kısmı teller ile desteklenen ve sünger ile dolgunlaştıran sütyen kupları ile göğüsler daha dolgun ve dik görünür. İç kısımları pamuklu kumaşlarla üretilir ve oldukça sağlıklı ürünlerdir.

Destekli sütyen kullanırken nelere dikkat edilir?

·         Destekli sütyenler yıkama topu içinde yıkanmalıdır. Elde yıkayacaksanız çok hızlı ve sert hareketler yapılmamalıdır.

·         Kurutulurken sererek kurutma yöntemini tercih etmeli ve mandalla asmamalısınız.

·         Destekli sütyen kullanırken göğüsleriniz göğüs kapı içine muhakkak tam yerleşmelidir. Dışarı taşan ya da içinde küçük kalan modelleri tercih edilmelidir.

·         Göğüs ölçünüzden küçük olan ya da büyük olan sütyen modellerini seçerseniz hem görünüm olarak kötü görünür hem de sağlık açısından iyi olmaz.

Göğüsleri büyük gösteren bir başta sütyen modeli ise jel dolgulu sütyen modelleridir. Bu model sütyenler ile daha dolgun göğüslere sahip olursunuz.  Jel dolgulu sütyenler de göğüslerin daha dolgun ve büyük görünmesini sağlayan sütyen modellerindendir.

Jel dolgulu sütyen modellerinde destek kısmı jel maddesi bulunur. Bu jel madde sağlık açısından zararlı değildir. Darbeye dayanıklı olan jel dolgulu sütyen modellerinde muhakkak kaliteli ürünlerden tercih edilmelidir.

Jel dolgulu olsun destekli sütyen olsun iki sütyen modelinin de amacı göğüsleri daha dolgun, hacimli ve dik göstermektir. Klasik destekli sütyenler daha kullanışlıdır. Sitemizden bayan iç giyim kategorisinde tüm iç giyim ürünlerimizi görebilir ve istediğiniz ürünü uygun ödeme seçenekleri ve bütçenize uygun fiyatlarıyla hem taksit imkanı hem de kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.