Bayan İç Giyim Ürünleri

Birçok kadın ve genç kız body stocking yani vücut çorabı tercih eder. Vücut çorapları günlük hayatınızda da kullanabileceğiniz ürünlerdir. Özellikle yaz aylarında mini eteklerinizin altına rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Vücut çorapları özel kısımları açık olan bir üründür. Bu yüzden günlük kullanımlarınızda içinize külot giyerek daha rahat kullanım sağlayabilirsiniz.

Vücut çorapları, günlük kullanımda da tercih edilen iç giyim ürünleridir. Ancak genel olarak cinsel hayatı monoton, durgun geçen çiftlerin daha heyecanlı, hareketli geceler geçirmek için tercih ettikleri iç giyim ürünlerinden biridir. Yurt dışında oldukça fazla kullanımı olan vücut çorapları ülkemizde de birçok kadın ve genç kız tarafından da tercih edilmektedir.

Vücut çorabı ile kombin yapılabilir mi?

Vücut çorapları birçok iç giyim ürünü ile kombin yapılabilir. Jartiyerler, tangalar vücut çorabı ile kombin yapılabilir. Altına giyilecek topuklu bir ayakkabı ile oldukça seksi ve büyüleyici bir görünüm kazanabilirsiniz.

En çok tercih edilen vücut çorabı modelleri fileli olan ve tüm vücudu kaplayan modellerdir. Bunun yanında tül ve dantel kumaşlardan olan modeller de vücut çorabında oldukça sık tercih edilmektedir. Vücut çoraplarının göğüs ve genital bölgesi açık olur ve sizi olduğunuzdan daha seksi gösterir.

Vücut çorabı seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Vücut çorapları seçilirken en önemli nokta bedeninize uygun olan modelleri ve ölçüdeki ürünleri almanızdır. Bunun yanında sağlık testleri ve azo testinden geçmiş olan ürünleri tercih etmelisiniz. Seksi vücut çoraplarını alırken seksi görünmenin, büyüleyici görünmenin yanında en önemlisi hareketlerinizin kısıtlanmayacağı, daha rahat hareket edebileceğiniz vücut çorabı modellerinden seçmenizdir.

Vücut çorapları tek parça olan sizi daha seksi ve erotik gösterecek en çok tercih edilen fantazi iç giyim ürünlerindendir. Daha hareketli ve heyecanlı cinsel hayata kavuşmak isteyen birçok evli çift ve sevgili fantazi iç giyim ürünü vücut çoraplarından tercih etmektedir.

Vücut çoraplarını kullanırken eğer sütyen kullanacaksanız tercih edeceğiniz sütyen vücut çorabının içine giyilmesi en doğrusudur. Vücut çoraplarının genital bölgesi açık olduğu için günlük kullanımlarda külot giymek gerekli olabilir. Bu yüzden külotu vücut çorabının üstüne giyebilirsiniz. String model ya da normal tip külot modelleri vücut çoraplarının içinde oldukça rahat vücudunuza oturacak ve sizin daha rahat hissetmenize imkan tanıyacaktır.

Sitemizin fantazi giyim kategorisinde bulacağınız vücut çorapları ürünlerinin yanı sıra birçok iç giyim ürününe de rahatça ulaşabilirsiniz. Sitemizden yapacağınız alışverişlerde hem taksitli ödeme imkanı, kredi kartı ödemesi ve kapıda ödeme imkanları ile rahatlıkla alışveriş yapma imkanına sahip olursunuz.