Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media

Yaz geldiği zaman tüm yazlık kıyafetler ortaya çıkmaya başlar. Tiril tiril kıyafetler yanında yazlık pijama modelleri de vitrinlerde kendini gösterir. Yazlık pijama modelleri ile hem rahat hem de sağlıklı uyku uyuyarak güne daha zinde başlamış olursunuz.

Baharın gelmesi ile birlikte canlanmaya başlayan tabiat insanların da canlanmasına imkan verir. Giyilen ister iç giyim ister dış giyim olsun değişmeye başlar. Yaz aylarında giyilen pijama ürünleri de bunlardan biridir. Hem ruh sağlığı hem de fiziksel olarak vücudun canlanması için kıyafetlerin de değişmesi gerekir.

Önceleri pijamalar, gecelikler sadece yatakta kullanılırdı. Günümüz pijama modelleri artık sadece yatakta değil evin içinde de ayrı bir moda yaratmaya başladı. İster şort takımlardan ya da tayt takımlardan isterseniz normal uzun ya da kısa kollu pijama modellerinden seçin evinizde yatak modası en az dış giyim kadar göz kamaştırıcı olmaya başlamıştır.

Yazlık pijama seçerken nelere dikkat edilmelidir?

·         Tercih edeceğiniz yazlık pijama modelleri rahat olmalı, bel ve üst kısmı sıkı olmamalı ya da vücudunuzu fazla sıkmayan modellerden seçilmelidir.

·         Yazlık pijamalar serin tutan kumaşlardan tercih edilmelidir. Yaz mevsiminde rahat uyku uyumak, sağlık açısından terleme durumunu en aza indirmek için penye ya da pamuklu kumaşlardan tercih edilmelidir.

·         Saten ve naylon karışımı pijama modellerinden uzak durulmalıdır. İnce pamuktan ya da ipek kumaştan üretilen yazlık pijama modellerinden tercih edilmelidir.

En çok hangi pijama modelleri tercih edilmektedir?

Yaz ve kış mevsiminde tercih edilecek pijama modelleri farklıdır. Kışın polar cinsi daha sıcak tutan pijama modelleri tercih edilirken yazlık pijama modelleri daha hafif ve birçok farklı tasarıma sahip ürün yelpazesine sahiptir.

Kadın ve erkek yazlık pijama modelleri ile hem rahat eder hem de daha sağlıklı uyku uyursunuz. Şort pijama takımları, kapri takımlar ile oldukça rahat edersiniz. Canlı renkli pijama modelleri yanında uzun kollu ve kısa kollu modelleri de oldukça tercih edilen modeller arasındadır.

Sitemizin pijama kategorisinde bulunan tüm erkek ve kadın pijama ürünlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sitemizden alacağınız ürünlerde hem taksit imkanı, kredi kartı ve kapıda ödeme imkanı yanında güvenli alışveriş yapabilirsiniz.