Bayan İç Giyim Ürünleri

İç giyim ürünleri kadın olsun erkek olsun hayatı kolaylaştıran en önemli giyim ürünleridir. Özellikle kadınların iç giyim ürünlerini seçmekte oldukça dikkatli olmaları gerekir. Bedeninize uygun seçeceğiniz iç çamaşırı ürünleri ile vücudunuzdaki birçok hatayı, kusuru düzeltebilirsiniz. Yanlış, bedeninize uygun olmayan iç çamaşırı ürünlerinden kullanmak sizi hem görüntü olarak kötü gösterir hem de sağlık açısından uygun değildir.

Push-up sütyenler yani destekli sütyen modelleri küçük göğüslü kadınların en çok tercih ettiği sütyen modellerindendir.


Destekli sütyenin faydaları nelerdir?

·         Push-up yani destekli sütyen modelleri ile dış giyiminiz daha zarif görünür.

·         Küçük göğüslere sahip kadınlar, destekli sütyenler ile göğüslerini daha dolgun gösterebilir.

·         Destekli sütyenler, tam destekli, yarı destekli, yandan destekli ve az destekli sütyen olmak üzere çeşitleri bulunur.

·         Göğüs şeklinize göre göğüslerinizi daha şekilli ve estetik gösterebilirsiniz.

·         Destekli sütyen modelleri ile göğüsleriniz sadece estetik ve dolgun görünmez bunun yanında daha dik görünmelerini de sağlayabilirsiniz.

Destekli sütyen modelleri, dolgu sütyen olarak da bilinir. Silikonlu sütyenler de destekli sütyenlerin bir alt modelidir. Göğüslerinizi bir beden daha büyük gösterir. Destekli sütyen kullanırken amacınız sadece göğüslerinizi dolgun göstermek ise yarı destekli sütyen modellerinden tercih edebilirsiniz.

Küçük göğüslü kadınlar boş penye kumaştan olan sütyen modellerinden değil destekli sütyen modellerinden tercih etmelidir. Destekli sütyen modellerini seçerken göğüs kaplarınızın tam ölçüsünde olması gerekir. Dik göğüslere sahip olmak için küçük sütyen tercih etmemelisiniz. Bu hem görüntü olarak hoş olmaz hem de göğüs sağlığınız için iyi değildir.

Destekli sütyen modellerini seçerken balenli modellerinden de tercih edebilirsiniz. Balenli destekli sütyen modellerinde göğüsleriniz sütyen kabının içine iyice oturtulur. Askıları da doğru şekilde ayarlanmalıdır. Balenli ve destekli sütyen modelleri ile göğüsleriniz olduğundan daha büyük görünecektir. Destekli sütyen takımlarını şortlu, string, slip, büstiyer ve jartiyer takımlar olarak kullanabilirsiniz.

Destekli sütyen modellerini istediğiniz zaman desteksiz kullanma imkanına da sahip olursunuz. İçindeki pedleri çıkan modeller ile destekli ve desteksiz olarak iki şekilde kullanma imkanına sahip olursunuz.

Sitemizin bayan iç giyim kategorisinden rahatlıkla inceleyerek satın alabileceğiniz iç giyim ürünlerine hem 9 taksit imkanı hem kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri ve bütçenize uygun fiyatlarla rahatlıkla ulaşma imkanına sahip olursunuz.