Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media
media
media
media

Kadınların görünümlerini değiştirmeleri ve kendilerini daha iyi hissetmeleri için bazı yollara başvurdukları bilinir. Bu yollardan biri de daha fit görünmek için seçecekleri kıyafetlerdir. Özellikle iç giyim konusunda yapacağınız tercihler sizi ya iyi gösterir ya da kötü gösterir. Özellikle kilolu kadınlar, giyim konusunda hem kendilerine güvenmemekte hem de istedikleri kıyafetleri giyemedikleri için umutsuzluğa düşmektedirler.

Basenli kadınlar için korse seçimi

Basenli kadınları zayıf gösteren korse modellerinde uzun korseler kullanılmalıdır. Baseni olan kadınların çoğunda üst bacaklar kalındır ve diz altına kadar bu kalınlık devam edebilir. Bu durumda uzun korseler bu tip basenli katınlar için uygundur. Ancak diz altına kadar inen korseler yerine tam boy korse modellerini kullanmaları gerekir. Tam boya göğüs altına kadar uzanan korse boyları da dahildir. Göğüs altından ayak bileklerine kadar olacak korseler ile daha zayıf görünürsünüz.

Kilolu kadınlar için korse seçimi

Türk kadınlarının büyük bir çoğunluğu hem basenli hem de kilolu olmaktadır. Alınan kilolar vücudun tamamına yayıldığı için yine basenli kadınlar gibi tam boy korse seçimi yapmalıdırlar. Tam boy korselerin çoğu zaman kullanırken bazı zorlukları bulunmaktadır. Hareketli bir yaşantısı olan kadınlar için tam boy korseler hareket kısıtlaması getirebilir. Tüm vücudunuz saracak tam boy korselerde çoğu zaman rahat olmazsınız ama bütün vücuda yayılmış olan yağ birikimini tam boy korselerle daha iyi kapatır ve daha zayıf görünürsünüz.

Karın ve bel çevresi kalın olan kadınlar için korse seçimi

Bazı vücut tiplerin yağ birikimi karın ve bel çevresindedir. Yağ miktarı az olan bel ve karın bölgesi için bel korselerinden yararlanabilirsiniz. Bel korselerinde kaymayı önleyici bantların sayesinde korselerin belinizden kaymasını önleyebilirsiniz.

Çoğu vücut tipinde karın ve bel bölgesinde biriken yağlar normalin üzerinde olmaktadır. Bu tip vücut yapısına sahip kadınlarda simit ve göğüs bölgesinde yağ birikmesi daha fazla olmaktadır. Bu tip vücut tipine sahip kadınlar slip korselerden yararlanmalıdır. Ayrıca badi yapısında olan korseleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Slip korselerin özelliği alt bölüm slip şeklinde gelirken üst kısım göğüs kısmına kadar düz uzanmaktadır. Bu tür korselerin kullanımında da kaymaması için bantların bulunması gerekir. Askılı modelleri ile daha rahat edersiniz. Slip korselerde çeşit seçme imkanına da sahip olursunuz. İsterseniz göğüs bölgenizi de kapsayacak modelleri yanında göğüs kısmını almayan çeşitleri de bulunmaktadır.