Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media
media
media
media

Kadınlar kadar erkekler de iç giyim konusunda oldukça dikkatli davranmalıdır. Erkekler de en az kadınlar kadar güzel, kaliteli ve sağlıklı iç giyimden yararlanmalıdır. İç giyim içinde rahat edebilecekleri, sağlıklarını etkilemeyecek, daha güzel görünüme sahip olacakları erkek iç giyim modellerinden yararlanmalıdır.

İç giyim, bir erkeğinde özenli davranması gereken bir konudur. Bu konu hem erkeğin kendisine verdiği önemi gösterir hem de düzen, temizlik ve sağlık olma açısından büyük önem taşır. İç giyim konusunda ne kadar kendinize özen gösterirseniz kendinizi daha iyi hisseder ve çekiciliğinizi bir o kadar da artırabilirsiniz.

Erkek iç giyim nasıl olmalıdır?

·         Erkek iç giyim rahat ve kullanışlı olmalıdır.

·         Pamuklu kumaşlardan ve beyaz renk iç çamaşırı tercih edilmelidir.

·         Vücut direk iç çamaşırı ile temas halinde olduğu için naylon, sentetik, polyester gibi maddelerden üretilen ürünler yerine pamuklu, cilde nefes aldıran ürünler tercih edilmelidir.

·         Ucuz ürünlerden değil sağlık açısından daha kaliteli markaların ürünlerinden tercih edilerek ileride oluşabilecek enfeksiyon riskleri azaltılmalıdır.

Günlük kullanım için erkek iç giyim

Tıpkı kadınlar gibi erkekler de günlük kullanım için en az 7-8 adet iç giyim ürününe sahip olmalıdır. Bunun nedeni sağlık açısından enfeksiyon kapmamak, herhangi bir mantar rahatsızlığına yakalanmamak içindir. Bu yüzden pamuklu kumaşlar tercih edilir.

Kadınlar kadar fazla model seçeneği bulunmayan erkek iç giyim modelleri arasında boxer, şort ve slip modeller bulunur. Günümüzde boxer tipi iç giyim modelleri, erkek iç giyim modasında oldukça popülerdir. Rahat olması, vücudu daha şekilli göstermesi ve sıkmaması erkekleri boxer tipi ürünler almaya yöneltmektedir. Ergonomik ve rahat yapılarıyla daha çok ilgi çeken boxerler, kumaş yapıları sayesinde uzun süre dayanmaktadır.

Erkek iç giyim modelleri arasında atletler de en sık tercih edilen ürünlerdir. Son dönemlerde atlet korse modeller daha çok tercih edilmektedir. Spor kesim atlet modelleri de vücuda güzel bir görüntü kazandırmaktadır.

Fantazi erkek iç giyim

Erkekler de özel gecelerinde daha seksi görünmek ve eşinin, partnerinin aklını başından almak için fantazi erkek iç giyim ürünlerinden yararlanır. Erkek fantezi iç giyim modelleri arasında slipler, boxer şortlar ve tanga fantazi ürünler bulunur. Özellikle deri boxer ve şort modeller sıklıkla tercih edilmektedir.