Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media
media

Evlenme çağına gelmiş her genç kızın çeyizi çok önemlidir. Bu çeyiz setlerinde, evlenecek kızların en önemli giyim ürünlerinin bulunur. Evlenecek genç kızlar gelinlikleri kadar çeyizlerindeki giyimlerine de oldukça önem verirler. Gelinlikleri kadar iç çamaşırları da muhteşem olmalıdır.

Düğün gününde giyeceğiniz iç çamaşırı eğer gece de kullanılacaksa gelinlik altında rahat edeceğiniz ürünler düşünmelisiniz. Ancak hem düğün gecesi hem de gecenin sonunda aynı iç çamaşırı içinde çoğunlukla rahat edemez ve fazla seçeneklere de göz atamazsınız. Bu yüzden gelinlik altına giyeceğiniz iç çamaşırı ile gece için kullanacağınız iç çamaşırını ayırabilirsiniz.

Gelinliğe göre iç çamaşırı seçebilirsiniz

·         Dekolteli gelinliklerde derinliğe ve genişliğe önem vermelisiniz. Küçük göğüslü kadınlar desteksiz modelleri tercih etmeli büyük göğüslüler ise destekli ürünleri kullanmalıdır.

·         Boyundan bağlamalı gelinliklerde askılarını çıkarabileceğiniz ürünler tercih edilmelidir.

·         Straplez gelinlikler için gelinliğe temas eden tutucu sütyenler tercih edilmelidir.

·         Tek omuzlu gelinlikler için askısı olmayan ya da çapraz takılabilen ürünler tercih edilmelidir.

·         Vücuda oturan gelinliklerde büstiyer tipi sütyenler kullanılmalıdır.

Çeyiz setlerinde neler olmalıdır?

Evlilik döneminde en önemli devre çeyiz setlerinin hazırlanmasıdır. Çeyiz için alınacak iç giyim ürünleri özenle seçilmelidir. Hem günlük kullanım hem de özel geceler için kullanılacak iç giyim ürünleri çok dikkatli seçilmelidir.Çeyiz setinizi hazırlarken birçok ürün heveslenerek alınır. Ancak çeyizinizi düzenlerken sadece özel günler için ürünler alınmamalı, günlük kullanım için de gerekli ürünler tercih edilmelidir.


Gelin iç giyim çeyiz setleri içinde en önemli nokta iç giyim ürünlerinin çekici, seksi olmasının yanında kullanışlı ve sağlıklı ürünlerden seçilmesidir. Özel anlarınızı taçlandıracağınız jartiyer takımları bir çeyizde olması gereken iç giyim ürünlerinden biridir. Bustiyerli ve klasik külotlu takımların yanı sıra g-string ve sütyenden oluşan takımları da çeyizinizde bulundurmalısınız. Jartiyer takımınızda külot, büstiyer, çorap ve külotla çorabı birbirine bağlayacak ürünleri alarak hem gelinlik altında kullanabilir hem de özel gecelerinizi daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Dantel, taşlı, ışıltılı detayların bulunduğu sütyen ve külot takımları da bir çeyizde bulunması gereken ürünler arasında yerini alır. Hem seksi hem de zarif görünmek istiyorsanız biraz daha süslemeli ürünleri tercih ederek özel gecelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çeyizinizde bulunması gereken önemli ürünlerden biri de babydoll ve seksi geceliklerdir. Hem günlük kullanılan gecelikler hem de özel geceleriniz için muhakkak en az iki tane seksi bir gecelik çeyizinizde bulunmalıdır.

Bir çeyizde olması gereken ürünler sadece özel gecelerde kullanacağınız ürünlerden oluşmamalıdır. Günlük kullanacağınız iç çamaşırlara da yer verilmelidir. Pamuklu ürünleri tercih ederek hem sağlıklı hem de zarif görünümlü ürünleri tercih edebilirsiniz.