Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media

Hamilelik döneminden sonra en önemli devre lohusalık dönemidir. Hamilelik döneminde dikkat etmeniz gereken iç giyim ürünlerine lohusalık döneminde de dikkat etmeniz gerekir. Bu yüzden lohusa bayanlar için iç giyim önerileri oldukça önem kazanır. Bu yüzden iç giyiminizde lohusa dönemine özel iç giyim ürünlerinden tercih etmeniz gerekir.

Lohusalık döneminde hangi iç giyimler tercih edilmelidir?

Lohusalık dönemi kadınların bebeklerini emzirdikleri dönemdir. Bu yüzden en çok ihtiyacınız olan iç giyim ürünü emzirme sütyenleridir. Bebeğinizi en rahat ve kaliteli şekilde emzirebilmek için emzirme sütyenleri bu konuda size oldukça kolaylık sağlayacaktır. Emzirme sütyenleri bebeğinizin rahatça emebilmesi için özel üretilmiş sütyenlerdir.

Lohusalık döneminde kullanacağınız emzirme sütyenleri ve emzirme atletlerinde yapılan gizli bölmeler sayesinde bebeğinizi hem daha rahat emzirme imkanı bulur hem de bu ürünlerin esnek yapı özellikleri sayesinde bedeninize daha kolay ayarlama imkanına sahip olursunuz.

Hamilelik döneminde vücutta oluşan birçok değişim, hormonal değişimler lohusalık zamanında da devam eder. Tıpkı hamilelikte olduğu gibi lohusalık döneminde de ateş basması, terleme gibi bazı sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden hamilelikte olduğu gibi lohusalık döneminde de seçeceğiniz iç giyim ürünleri oldukça önemlidir.

Birçok kadın hamilelik döneminde zarif ve çekici görünmek için farklı ürünler tercih ederse lohusalık döneminde de aynı tutumu devam ettirirler. Özellikle lohusa iç giyim ürünlerinde daha önceden klasik tarz iç giyimler ön planda iken günümüzde artık çok daha modern ve zarif iç giyim ürünleri tercih edilmektedir.

Geceleri rahat giyim tercih edin

Lohusalık döneminde yine daha rahat lohusa gecelik modellerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerde de yine emzirme için özel bölmeler bulunmaktadır. Bu sayede gece bebeğiniz uyandığında da çok fazla uğraşmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz. Tercih edeceğiniz lohusa gecelikleri mevsimine göre askılı, uzun ya da kısa kollu olarak beğeninize sunulmaktadır.

Hamilelik döneminde olduğu gibi lohusalık döneminde de terlemeniz, ateş basması gibi durumlarla sıklıkla karşılaşacağınız için teri emen pamuklu kumaşlardan üretilen gecelikleri tercih edebilirsiniz.

Lohusa pijama modelleri de yine pamuklu ya da saten modellerde üretilmektedir. İsterseniz ikili takım isterseniz üçlü sabahlık takımlarını da tercih edebilirsiniz. Kış mevsiminde polar takımları tercih edebilir, şortlu pijamalarla yaz sıcağında daha rahat edebilirsiniz.

Sitemiz üzerinden yapacağınız online alışverişlerde hamile iç giyim kategorisinden istediğiniz ürünümüzü inceleyerek uygun fiyatlara ve uygun ödeme seçenekleriyle rahatlıkla ulaşabilirsiniz.