Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media

Hamilelik dönemi hemen her kadının farklı duygular ve değişimler içinde geçirdiği en önemli süreçlerden biridir. Doğum gerçekleşene kadar hamile kadınlar birçok değişim sürecinden geçer. Bunun yanında hamile kadınların giyimleri oldukça önemli bir konudur. Hamile kadınlar için emzirme sütyeni modelleri de bu giyim ürünleri içinde yerini alır.

Doğum yapan her kadın, bebeğini en kaliteli ve pratik şekilde emzirmek ister. Bunun için işlevselliği oldukça yüksek olan emzirme sütyeni modellerinden yararlanmak gerekir. İç giyim üretici firmaların annelerin bu sorunu özel emzirme sütyen modellerini üreterek çözmüştür.

Hamilelik döneminde sütyen seçimi

Hamilelik döneminde sütyen modeli seçiminde balensiz olan sütyen modellerinden tercih edilmelidir. Sütyen askıları ince değil kalın olmalıdır. Bu sayede hem göğüslerin sarkması engellenir hem de sırt ağrıları daha aza iner. Saten kumaşlı sütyen modelleri yerine pamuklu kumaşlardan üretilen sütyen modellerinden tercih edilmelidir. Anne adayları hamileliğin son iki ayına doğru göğüsler daha fazla hassaslaşacağı için emzirme sütyenlerinden kullanmaya başlayabilir.

Doğum sonrası kullanılması gereken sütyen modelleri

Doğum sonrası bebeğin emzirilmesi kolay ve pratik şekilde gerçekleştirilmelidir. Bu yüzden emzirme sütyeni modelleri kullanılabilir. Emzirme sütyenleri pamuklu ve kalın askılı olmalıdır. Rahat edilmesi açısından penye emzirme sütyeni modellerinden de tercih edebilirsiniz. Bunun yanında hamilelik döneminde göğüsler birçok değişim geçirir. Bu yüzden bu değişimi düzeltmek ve yıpranan göğüsleri eski haline getirebilmek için destekli ve toparlayıcı sütyen modelleri tercih edilmelidir.

Emzirme sütyeni modelleri penye ve pamuklu olmalıdır. Emzirme sütyenlerinin özelliği sütyen çıkarılmadan çıtçıtlı, mıknatıslı ya da düğmeli mekanizması ile gizli bölme sayesinde göğüs ucunun kolaylıkla ortaya çıkarılmasıdır. Böylece bebek acıktığı zaman saniyelik bir işlem ile hemen sizi emmeye başlayacaktır. Emzirme sütyenleri yapılan gizli bölme sayesinde kolay açılıp kapanma işlemi sayesinde bebeklerin daha kolay emme işlemini gerçekleştirmesi için tasarlanmıştır.

Emzirme sütyenleri anne olmuş her kadının bebeğini kolay şekilde emzirmesi için tasarlanmış iç giyim ürünleridir. Sitemiz üzerinden hamile iç giyim kategorisinden yapacağınız incelemeler ile tüm iç giyim ürünlerimizi görebilir ve istediğiniz ürünümüzü bütçenize uygun fiyatlarla ve uygun ödeme seçenekleriyle alabilirsiniz.