Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media

Birçok kadın doğru sütyen modeli seçmediği için birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Doğru sütyen seçimi yapılmadığında hem göğüslerinizin şeklini bozar hem de göğüs ve sırt ağrısı gibi olumsuz durumlarla karşılaşırsınız. Bu yüzden sütyen seçimi yaparken ilk önce göğüs ölçünüzü yani göğüs cup ölçünüzü bilmeli ve göğüs şeklinize uygun sütyen modellerini seçmelisiniz. Peki meme tipine göre sütyen seçimi nasıl olmalıdır? Sütyen seçimi konusunda beğendiğiniz modeli değil meme tipinize ve cup ölçünüze uygun sütyen modellerini seçmeniz gerekir.

Sütyen seçerken nelere dikkat edilmelidir?

·         Sütyen seçerken sadece modelini beğendiğiniz için o sütyeni almamalısınız.

·         Her üretici firmanın farklı ölçü ve tasarımı vardır. Bu yüzden mümkün olduğunca fazla model deneyerek göğüs tipinize ve cup ölçünüze uygun modelleri tercih edin.

·         Adet döneminizde göğüsleriniz daha şiş olacağından sütyen alacağınız zaman adet döneminizin bitmesini bekleyin.

·         Sütyen denerken tüm kopçaları deneyerek almaya özen gösterin.

·         Sütyen iç çamaşırınız çeşitli olmalıdır. Göğüs ölçünüze ve meme tipinize uygun Straplez, günlük kullanım için, kalıplı sütyen, balensizsütyen, özel günleriniz için giyeceğiniz sütyen ve spor yaparken giyeceğiniz halter şekilli sütyenlerden en az bir tane iç giyim çekmecenizde bulunmalıdır.

Dolgun (yuvarlak) meme tipi

Dolgun meme tipine sahip iseniz göğüslerinizi tamamen kavrayan, destekli sütyen modellerinden tercih etmelisiniz. Dolgun göğüs tipi üst ve alt kısmı eşit şekilde dolgun olan göğüs tipidir. Bu yüzden sütyen modellerinizin destekli olması önemlidir.

Yassı meme tipi

Yassı meme tipi küçük olmaz ancak üst kısım dokusu meme ucuna kadar düz gelir. Bu tip memeye sahip kadınlar dolgulu sütyen modellerinden tercih etmelidir. Böylece tüm doku yukarı doğru taşınır ve göğüsleriniz rahat eder.

Damla (gözyaşı) meme tipi

Damla meme tipi yuvarlak üst kısmı daha az doludur. Damla meme tipine sahip iseniz balkonet tarzı sütyen modellerinden tercih etmelisiniz.

Sitemizden bayan iç giyim kategorisinde tüm sütyen ürünlerimizi inceleyebilir, istediğiniz ürünümüzü hem bütçenize uygun fiyatlarla, 9 taksit kredi kartına ödeme imkanı ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz.