Bayan İç Giyim Ürünleri
media
media
media

Kadınların vücut görünümlerine oldukça dikkat ettikleri bilinir. Vücudunu iyi tanıyan birçok kadın vücudunun kusurlu gördüğü bölümlerini kapatmak ve kendini daha iyi hissetmek için bazı yollar dener. Bu yollardan biri en kaliteli korse modellerini denemektir. Korse modelleri vücudunuza uygun olmalı ve korse alırken bazı püf noktalarına dikkat ederek alınmalıdır.

Çoğu kadın vücut ölçülerini beğenmez ve fazlalıklarını gizlemek ister. Kimi kadında geniş kalçalar kimi kadında ise göbek olabilir. Bu yüzden istenilen kıyafetler bir türlü üstünüze olmaz.

Fit vücut ölçülerine sahip kadınlar da en az kilolu ya da biraz fazlalığı olan kadınlar kadar korse ürünlerinden kullanır. Ancak korse kullanımı sırasında ya da korse seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.

Korse seçerken nelere dikkat edilmelidir?

·         Geniş basenli kadınlar korse seçerken dikişsiz korse modellerinden tercih etmelidir. Bu tür ürünlerde genellikle bel korse ürünü ön plana çıkar.

·         Ayva göbeği olan kadınların tercih etmesi gereken korse modelleri ise vücudu düz gösterecek diz üstü ve bele kadar olan korselerden tercih etmeleridir.

·         Armut tipi vücuda sahip olan kadınlar kalça bölgesini toparlamak ve bacakları da daha ince göstermek için diz kapaklarına kadar ve bele kadar olan korse modellerinden seçmelidir.

·         Atletik vücuda sahip kişiler dikdörtgen vücutludur. Bu yüzden bel ve popo kısımları desteklenmelidir. Yarım mayo tipi korselerden ya da bel korsesi kullanarak vücutlarını daha düzgün hale getirebilirler.

Korse seçerken beden ölçünüz ve vücut tipiniz çok önemlidir. Beden ölçüsü her korse markasında farklıdır. Bu yüzden beden ölçünüzü dikkatli almalı ve buna göre en kaliteli korse modellerinden tercih etmelisiniz.

Alacağınız korse muhakkak giydiğiniz beden ölçüsünden bir beden küçük olmalıdır. Mesela 42 beden giyiyorsanız alacağınız korse bedeni 40 beden olmalıdır. Alacağınız korse ürünlerinin lateks dokulu olması da önemlidir. Lateks kalıcı zayıflama sağlayan bir maddedir ve korse kullanımında oldukça etkilidir.

Sitemizin bayan iç giyim kategorisinde bulacağınız en kaliteli korse modelleri ile vücut tipinize ve beden ölçünüze uygun ürünlerimizi görebilir, 9 taksit imkanı, bütçenize uygun fiyatları ve uygun ödeme seçenekleriyle güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz.